TBMYO Moda Tasarımı

Ders Muafiyet Talebi Başvuruları

03/10/2023 13:05:16 - 03/10/2023 13:05:16 - 333 Okunma

Daha önce Üniversitelerin herhangi bir programına bir süre devam etmiş veya bu programdan mezun olmuş 2023-YKS Yerleştirme ile kaydolan öğrencilerimiz, muafiyet talebinde bulunması halinde, Üniversitemiz Senatosu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde okuduğu dersleri ve yaptığı stajları talebi doğrultusunda değerlendirerek; hangilerinden muaf tutulacağına karar verecektir.

Muafiyet talepleri 20 Ekim 2023 mesai bitimine kadar dilekçe ve ekleri Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna yada posta, kargo, tbmyo@klu.edu.tr eposta ile yapılacaktır.

Muafiyet başvurusu için dilekçe ekinde transkript ve ders içeriklerinin onaylı örneğinin (asıl) sunulması gerekmektedir. Faks ve fotokopi evraklar değerlendirilemeyecektir.

Belirtilen süreden sonra yapılan muafiyet talepleri kabul edilmez. Muafiyet sonuçları açıklanıncaya kadar başvuran öğrencilerin tüm derslere girmesi gereklidir.

DERS MUAFİYETİ BAŞVURU DİLEKÇESİ için tıklayınız.

Kırklareli Üniversitesi Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesi için tıklayınız.

ders muafiyet

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.